Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Adalet öğrencisiyim. EKPSS ile ilgili öğrenmek istediğim bilgiler var..?

tapasya

Aktif Üye
Konular
21
Reaksiyonlar
5
E kpss ortaöğretim sınavınİnan ilk defa giricem lütfen yardımcı olurmusunuz 60 soru 60 dk mi ortepedik engelliyim genelde mi giricem lise mezunuyum aöf adalet okuyorum ayrıca işletme yönetimi örgün okuyordum bıraktım tercih yapmak olursam düz memurluk istiyorum kaç almam lazım ayrıca 40 net kaç puana denk geliyor

[FONT=sans-serif]Matematik soruları nasıl yanlış doğruları götürüyor mu
[/FONT]

Arkadaşlar ilk defa giricem oratöğretimden adalet öğrenciyim aynı zamanda önlisans olarak mı orta öğretim mi karar veremedim atansam bile sıkıntı olur mu

Evet sağolsun fakat diğerleri ölmüş gibi ortaöğretim mi önlisans mi giricem düz lise mezunuyum adalet ve işletme yönetimi öğrencisiyim hangisi mantıklı düz memurluk istiyorum girdim önlisanstan atamam olsa bile bi sıkıntı olur mu matematik soruları nasıl bir yanlış bir doğruyu götürür mü

İlk defa giricem lütfen yardımcı olurmusunuz haklarımız neler mesela

Merhaba bende ortaöğretimden giricem fakat adalet ve işleme yönetimı öğrenciyim hangisinden girebilirim ilk defa giricem lütfen yardımcı olurmusunuz bilgim yok hak yemek istemiyorum ben bilgi almak istiyorum lütfenn yanlış anlama olmasın atansam bile önlisanstan girip sıkıntı olur mu yoksa ortaöğretim denmi girmek mantıklı birde düz lise mezunuyum alan yok dal yok düz memurluk istiyorum ayağımda sıkıntı var o yüzden saygılar

Matematik soruları nasıl yanlış doğruları götürüyor mu

Cevapppppppp lütfen bi yol gösteren yok mu bu site de yawww

Halenumutlu
Onlisans okuyorsunuz ekpss gireceksiniz sanırım. Başvuracağınız tarihte onlisans diplomanız elimizde olacaksa onlisans olmayacaksa lise olarak başvurun
Atanmaniz olduğu zaman onlisonlisans diplomanizi kuruma verip isletebilirsiniz
Evet bir yanlış dogruyu götürüyor. Bilmediğiniz soruyu boş birakin

Çok sağolsun yani atamwm olsa ortaöğretimden diyelim diplomami aldığım zaman düz memurluk olabilir dimi

Meslek lisesi mezunu değilseniz düz memurluk yapabilirsiniz. Kaldi ki meslek lisesi mezunusunuz yada bransiniz teknikerlik düz memurluğu isterseniz secebilirsiniz

Ben düz lise mezunuyum zaten en dön kaç puanla kattı bilginiz var mı ve sorular nasıl acaba zor mu

Kaç puan ile kapadı bilemeyeceğim ama MEB sanırım 78 lerde kapadı yardımcı hizmetler bransini . Normal kpss gibi düşünün soruları. Ve ortopedik grubundan gireceksiniz

Evet, 60 soru 60 dakika. Zihinsel engelliyseniz 20 dakika daha ekleniyor.

ortepedik engelliyim genelde mi giricem
Evet, Ortopedik engelliyseniz genelden gireceksiniz.

düz memurluk istiyorum kaç almam lazım
Ben lisans mezunuyum ortaöğretimin puanlarını bilmiyorum bilen biri varsa o cevaplasın ama 90 üzeri bir puan almaya odaklanın çünkü orta öğretimden sınava girenlerin sayısı lisanstan sınava girenlerin sayısından fazla, rekabet daha yoğun haliyle.

ayrıca 40 net kaç puana denk geliyor
Şu sitede puan hesaplama programı var:
https://ekpss-puan.hesaplama.net/hesaplama.do

Ben kendi sonuçlarımla kıyasladım, 86,4 puan aldım aynı netleri programa girdiğimde 88,11 puan çıkardı. 1,5 puan fazla gösteriyor. Bunu da göz önünde bulundurun.

Matematik soruları nasıl yanlış doğruları götürüyor mu
Evet, yanlışlar doğruları götürüyor.

O dediğiniz puan hesaplama sitesinde sınava giren on kişinin ekran görüntüsü attım aynısını yazdım 1,5 puan hep eksik gösteriyor hiç fazla gösterdiğini görmedim

fazla göstermesi imkansız çünkü o site standart sapma olmuş mu olmamış mı bilemez o yüzden 1,5 2 puan eksik gösterir

Sınav tarihi ile mezun olamayacağınıza göre liseden (orta öğretim) sınava gireceksiniz.
Yanlış doğruları götürmüyor, bilemediğiniz soruları sallayabilirsiniz:)

Üst Alt