Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Açıköğretim ikinci üniversite önlisans okursam EKPSS'ye girebilir miyim?

seca

Üye
Konular
48
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar şuan halihazırda lisans programı okuyorum. Birde AÖF'ün 2. üniversitesini önlisans okuyacağım açıköğretim olarak. Acaba açıköğretimden mezun olunca diğer örgünler gibi EKPSS'de aynı hakları görebilecek miyim? Yani EKPSS'den atanmaya hakkın olacak mı?

Aynen olacak kardeşim
En son bitirdiğin üst öğrenimden girebilirsin buna dikkat et

Lisanstan önce önlisansı bitirirsen önlisans EKPSS den girersin sınava.Açıköğretim,örgün diplomalarının geçerliliği farklı değil ikiside geçerli sınavlarda ...

Önlisans lisanstan önce bitecek fakat diyelim ki ilkinde kazanamadım bir yıl sonrada lisansım bitecek. Lisan ve önlisans diploması olduğunda önlisanstan giremiyor muyum ekpss'ye :) Çok saçma ya :)

Maalesef giremiyorsun en üst öğrenimin dikkate alınıyor.Eskiden lisanstan sınava girdiğin vakit o puanlar ile Önlisans kadrolarına da başvurabiliyordun onuda kaldırdılar:/ Önlisans diplaman devlette yanıyor gibi bişey...

Evet giremezsiniz
Üst öğrenim olandan girebilirsiniz

Üst Alt