Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Acaba laborant ve veteriner teknikeri kaç kişi sınava girecek?

Konular
12
Reaksiyonlar
0
3023 ve 3021 i tercih edecek kaç kişi var forumda valla çok stres yapmaya başladım ben.

ben varım 3021 normal kpss den 72 aldım bu sene ilk defa ekpss ye giriyorum.

Benim daha önce hiç kpss tecrübem olmadı daha önce hiç girmediğim için seviyemi bilmiyorum inşallah hepimiz atanırız

inşallah. siz hangi il istiyorsunuz ben kocaelideyim ama antalya istiyorum.

Valla kardeşim il olarak batının her yeri olur malum doğuda ki olaylar yüzünden doğuyu yazmayacam.

Ya biz kaç kişiyiz niye laborantlar bu kadar çekiniyor foruma yazmaktan abi birbirimize hiç yardımcı olmuyoruz

benim hem laborant ve veteriner sağlık okuyup hemde engelli raporu bulunan fazla kişi olmadığına dair umudum var. ona güveniyorum. mesela sırf 2014 yılında önlisanstan toplam 6.326 kişi terçih yapmış yani bunun kaçta kaçı bizim bölümden olabilir ki. birde bugün normal kpss de sağlık bakanlığı sözleşmeli kadrolara yerleştirme var. oraya baktım laborantları 3023 kodundan yani tıbbi labaratuvar bölümünden atamışlar umarım engelli kpss sinde 3021 kodundan atarlar ve bize son dakika kazığı atmazlar.

Ben açıkçası kadro açılmayacak gibi bir korkum yok kadro açılır ama biz kaç kişiyiz ya kaç laborant veteriner şu sınava girecek gireceklerin hepsi mevzun mu kim ne düşünüyor gerçekten çok merak ediyorum.

Yeni yönetmelikte 10.04.2016 resmi gazetede yayınlanan ve verilen süre dolan kabul edilen çalıştırma şartları kesin olarak düzenlendi tıbbi laboratuvarlarda artık tıbbi laboratuvar teknikeri hariç kimya teknikeri, ver.lab.tek, gibi kimse çalışamayacak çünkü sağlık bakanlığı çalışma belgesi düzenlemeyecek.

Dün ki normal kpss de neden alındı o zaman veteriner teknikeri laborant olarak

normal kpss den 2014 ten bu yana lab. ve vet. sağlık tan laborant yapmıyorlar ama ekpss 2015 teki alımlardan bizim bölümden laborant aldılar.
ÖSYM:::T.C. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi
bu linkteki önlisans tablosundan 3021 kod ile türkiye kamu hastaneleri adı altında alıyorlar.

arkadaşın dediği yönetmeliği sanırım okudum ama hiçbirşey anlamadım.

sağlık bakanlığına bilgi edinme başvurusu yaptım bakalım ne olucak.

zaten bizden kamu hastaneleri kurumu adı altında alıyorlar sanırım farklı bir kurum bu onlarada sormak lazım.
Birde oraya mesaj attım umarım cevaplarlar.

Bir bilgi edinirsen söylersin kardeşim ama bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum

umarım olmaz önceden normal kpss den laborant olunuyordu 2014 ten itibaren almadılar. yani geçtiğimiz 2 sene boyunca. fakat 2014-ekpss den almaya devametmişlerdi ben takip ediyordum. şimdi bu sefer nolucak muamma.

Benim hala umudum var zaten mevzun çok az bu bölümden almayıpta ne olacak sanki

üstteki arkadaşın dediği özel hastanelerde filan almıyorlar galiba yani sağlık bakanlığı izin vermiyor. fakat kpss ile devlet alıyor olması lazım.
birde bizim bölümden facebook grubu var bence onuda takip et kardeşim.

Benim facebook um yok ki kardeşim. Evet özel hastaneler de doğrudur artık alınmıyor. Kardeşim bir bilgi olursa sen yazarsın ben de öğrensem bende yazarım

Ben bu sene ilk kez lab vet mezunu olarak sınava gireceğim. En son ki ekpp ye lise mezunu olarak girmiştim. 86 almıştım.

türkiye kamu hastaneleri kurumu mesajıma şu cevabı verdi
-Sorunuz Daire Başkanlığımız yetki alanına girmemektedir. Ancak Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu veya Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü İnsan Kaynakları Birimlerinden bilgi alabilirisiniz.-
şimdi sağlık bakanlığı bilgi edinme başvurusunun sonucunu bekliyorum.

ben 60 puanı zor görürüm gibi geliyor. çok yanlışım var birkere ben 2014 normal kpss den 72 almıştım bu daha zordu. diğerlerinin nasıl geçti acaba.

hatırladığım en kötü yanlış cumhurbaşkanının seçileceği yılı 2019 yerine 2018 yapmam ve atatürkün okumadığı okulu darükfünun yerine manastır bilmemnesi yapmamdı.

bir umudum hem bizim bölümü okuyup hemde engelli olan insanların daha önceki 2 sınavda yerleşip bu sınava kalan kişi sayısının az olduğunu umarım.

Şuana kaar gözlemlerim 15 kişi var laborant veteriner olarak

Ben cumhurbaşkanlığını 2021 yaptım :-(

Benim hayal kırıklığım matematik oldu çok çok çok kötü yapmışım 5 net bile çıkmaz

Abi felaket kötüydü. Ben daha önce çok başlık açtım yani 15 tane laborant saydım yaklaşık olarak

Üst Alt