melek ablam sana cok tşkler
bundan daha fazlasını hem vakıf müdür hemde 2 sefer kaymakam beyle görüştüm hususi cocuklarım okul okusun lar
dedım bak üniforma alamıyorum başka bir ilçede 11 sınıf taki oğlum okula gidiyor sabah 7.30,dan akşam 17.00 de eve gelıyor yolu cok uzak servisle gitmesi gerek yemek te her gün döner simit cocuk bıktı exstra kıtap almam lazım aldığım engelli aylığ kıtaplara yetmıyor gücüm yettiği kadar aldım her bir kıtap-20,30 tl arası 11 sınıfa giden 450 puan üstü pybs parası alıyor
4 cocuk var ama 3 tanesı gıdıyor en büyüğünü yollayamadım yazılı olarak ta dilekceyı almıyorlar ınternet üzeri yapın dediler
ne zaman vakıf müdürü ve kaymakam değişti nakdi yardım da kesıldı dedım bana bişey vermeyın sız cocuklara verın okuma yıpta serserı mı olsunlarutançımdan yerın dıbıne gırıyorum ama onlar ıcın sanki hayırlarına verıyorlar:hanımı gıttı dedı belkı ben bayanım bana yardım ederler ama nafile en son yanılmıyorsam başbakanlık tan ramazan bayramında hanıma 200 tl bayram harclıgı verdıler vakıf vermedi o da elbıselere de yetmedı kıtap ıcın saolasın cogunu aldım bazı eksıkler var od a10 dk önce yattılar
,,,,,,,,,,,,,,
bu benım vakıfa başvurdugum
[TABLE="width: 635"]
[TR]
[TD="align: center"][/TD]
[TD="align: left"]Nakdi Yardım[/TD]
[TD="align: left"]18.09.2014 09:57[/TD]
[TD="align: left"]Başvuru geçersiz olarak işlem görmüştür. Sebebi:[/TD]
[TD="align: left"]AYNI HANEDEN BAŞKA BİRİ ADINA AKTİF BAŞVURU BULUNDUĞUNDAN YARDIM BAŞVURUNUZ İPTAL EDİLMİŞTİR.
12.11.2014[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]2[/TD]
[TD="align: left"]29.05.2014[/TD]
[TD="align: left"]Dosya sonuçlandırılmıştır.[/TD]
[TD="align: left"]Uygun değil
03.06.2014[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]3[/TD]
[TD="align: left"]28.04.2014[/TD]
[TD="align: left"]Dosya sonuçlandırılmıştır.[/TD]
[TD="align: left"]Uygun değil
13.05.2014[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
..................
bu da eşim başvurdu
[TABLE="width: 635"]
[TR]
[TD="align: left"]15.09.2014 13:29[/TD]
[TD="align: left"]Mütevelli Heyeti toplantı kararları sisteme işleniyor olup dosyanın gerekli kontrollerinin yapılarak sonuçlandırılması beklemektedir.[/TD]
[TD="align: left"]İşlem aşamasında[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]2[/TD]
[TD="align: left"]Kömür Yardımı[/TD]
[TD="align: left"]15.09.2014 13:29[/TD]
[TD="align: left"]Talebiniz uygun bulunmuştur. 2014 yılı ASİL KÖMÜR listesine eklenmiştir. Kömür dağıtımları güncel adresinize teslim edilecektir.
10.10.2014[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]3[/TD]
[TD="align: left"]Şartlı Eğitim[/TD]
[TD="align: left"]31.03.2014 11:27[/TD]
[TD="align: left"]Üç çocuğunuz için Şartlı eğitim yardımından faydalanmaktasınız
04.04.2014[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]4[/TD]
[TD="align: left"]15.01.2014 14:18[/TD]
[TD="align: left"]VAKFIMIZDAN BELLİ ARALIKLARLA YARDIM ALMAKTASINIZ. YARDIM YAPILDIĞINDA CEP TELEFONUNUZA MESAJLA BİLDİRİLECEKTİR.
30.01.2014[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
oda gecen hafta tlf açtım dedım okudan 2 ay geçtı hala sonuç cıkmadı görevli dedi red karar vermişler
ne yapaçagımı şaşırdım belki kız coçuğunu okulda alırım