Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Abilify kullanıp dürtü kontrol bozukluğu yaşayan oldu mu?

Pickle

Aktif Üye
Konular
64
Reaksiyonlar
446
Abilify'ın dürtüsel yan etkilerini (kumar, cinsellik, okb, yeme problemi, alışveriş problemi) yaşayan oldu mu aranızda?

Bu yan etkiyi yaşayanlar lütfen yazabilir mi? Bende sanırım dürtü kontrol bozukluğu var. Hastalık gibi bir şeymiş cidden. Hiç yaşamayanlara basit ve isteğe bağlıymış gibi gelebilir ama cidden arkadaşlar kendinizi kontrol edemiyorsunuz. Bu dopamin ile ilgili bir sağlık sorunu.

@NewDay, Sadece abilify kullanmaya başladıktan 1 hafta sonra başladı. Bu uğraşlar (hakkında düşünmek dahil) tüm günümü alıyor, başka bir şey yapamıyorum neredeyse. Ben daha önce hiç böyle bir şey yaşamadım.

Abovv. Aynı ilaca yillar once ilk gectigimde ben de benzer seyleri yasadim. Libido artisi olmustu. Ama ben Abilify'dan onceki ilaclarin libidoyu azalttigini, Abilify'in normale cektigini dusundum. Yani sıkıntılı olan onceki ilaclardi, oyle ki aseksuel oldugumu dusunuyordum.

Bence boyle devam et. Kendini de suclama.

bende hiç öyle bir durum yok. 8 yıldır kullandığım ilaç ama enjeksiyonluk kullanıyorum.

Bendede var kontrol edememek. Ya yediğimiz içtiğimizden kaynaklanıyor yada yalnızlıktan

Çok hayalde ise zaten iyice çok başka şeylere kafa yormaya bak .

Ben de aylık iğnesini kullanıyorum artış olmadı nasılsam kullandıktan sonra da öyleyim.

Bende bi değişiklik olmadı aylık iğnesini kullanıyorum

Üst Alt