Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

AB standartlarına uygun ehliyet yenileme işlemi nasıl olacak?

beholder17

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar merhaba
gecen yıl H sınıfı ehliyetimi aldım, şimdi yeni ehliyetimi (AB'ye uygun) değiştirmek istiyorum. Bunun için tekrardan sağlık kuruluşuna başvurup aynı işlemleri yapmam mı gerekiyor yoksa mevcut raporumla yeni ehliyetimi alabilir miyim? ehliyetini değiştiren bir arkadaşımız varsa yardımcı olabilir mi?

arkadaşlar konu hakkında bilgisi olan veya değiştiren varsa lütfen yorumlarsa sevinirim.

Ümraniye devlet hastanesine gittim 400 TL gibi bir fiyat söylediler Aile hekimine gittim bizle alakası yok direk hastaneye başvur dediler kafam karıştı :confused: tek tek madde madde ne yapmak lazımsa bilgi olan arkadaşlardan yardım istiyoruz....

Forumda bu konu en çok sorulan soru, belki 400 tane aynı başlık vardır.
Yeni ehliyet alımı sürecini bir arkadaş paylaşmıştı, o konuyu forum yöneticileri sabitlerse bu kadar çok başlık da açılmamış olur.
Belli ki forumdaki kimse arama düğmesini kullanmıyor.

Yeni ehliyet alımı süreci:
Aile hekimi--> uzman doktor(Çoğu devlet hastanesinde 1 branş için 50 TL, 2 ve ya daha fazla ise 200 TL)--> il sağlık kurulu

Sky_Walker

Doğru. ilave olarak tavsiyem araç alacaksanız ilk önce bayiye engeli rapor ununuzu gösterin bu rapor sahibinin ehliyetinde hangi kodlar yazılmalıdır diye vurgulu bir şekilde bilgi edinin!Benim engeli raporumda (özel tertibatlı veya otomatik vites araç kullanır)İfadesi yazı yordu.Ehliyetim dede otomatik yazmasına ramen maliye kabul etmedi sen özel tertibatlı kullanmalısın dedi.Önce araştır sonra ehliyetini yenile mağdur olma.

Üst Alt