Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%98 engelli raporum ile aldıgım aracı arızasından dolayı degısmek ıstıyorum..?

Konular
1
Reaksiyonlar
0
gecen yıl aldıgım aracımı bu yıl yıllık bakıma verdım servısten aldıktan sonra arac gaz yememeye basladı servıse getırdım tekrardan aracın sorunu buyuk dedıler turbosu komple degıscek ben ıse soyle bırsey yapmak ıstıyorum garantı kapsamından faydalanarak arıza yapan aracımın ustundekı raporu bayıden alacagım yenı bır aracın ustune gecırebılırmıyım.. yanı bayının arızalı olan arac ıcın yapacagı farklı yazısmalarla raporu dıger alacagım aracın ustune gecırebılırmı.. lutfen bu konuda tecrubelı arkadaslarımız rıca etsem benımle ırtıbata gecebılırmı saygılar..

ferhat kavuncuoğlu

"İstisna kapsamında ilk iktisabı yapılan taşıtın beş yıllık süre dolmadan Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun hükümleri uyarınca ayıplı mal kapsamında iade edilerek, aynı nitelikleri haiz yeni bir taşıtın iktisabı halinde, söz konusu taşıt için de istisna uygulanması mümkündür. Bu durumda, beş yıllık sürenin başlangıcı, yeni alınan taşıtın ilk iktisabı tarihinden itibaren başlar."
İlgili tebliğ

Üst Alt