Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%97 raporla engelli sınıfı ehliyet alıp kullanabilir miyim?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan asimbas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

asimbas

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhabalar

2012 yılında aldığım ve e nabızım da yüklü olan %97 engelli raporum varken eskiden normal olan B sınıfı ehliyetimi değiştirip kod yazdırmak için il sağlık müdürlüğünden randevu aldım.

Kod yazılıp engelli ehliyetim onaylandığında şuan ki %97 raporumla tertibatsız araba alabilir miyim?

Yoksa ehliyeti aldıktan sonra sadece tertibatlı bir araç mı alabilirim?

@asimbas, % 97 engel ve normal B ehliyet nasıl yan yana gelebildi 2012 yılında o kısmı çözemedim.

%97 raporunla tertibatsız araba alabilirsin

@ahmedduman60,
evet %97 raporumla alabiliyorum ama H sınıfı ehliyetimi alırsam aldıktan sonra sadece aparatlı bir araç mı almam gerekli bunu merak ediyorum. çünkü ben nadir kullanacağım genelde eşim kullanıyor.

Engel durumun herhangi bir tertibat kullanman gerektiriyorsa nasıl bir tertibat kullanman gerekli kurul onu raporuna yazar eğer rahatsızlık herhangi bir tertibat gerektirmiyor ve sürücü olmamda bir engel teşkil etmeyen rahatsızlıksa elinde ki raporla direk otvsiz araç alabilirsin

2012 yılında %97 sürekli ağır engelli olarak raporum var e nabızda bu şekilde görülüyor vergi dairesinde ek bir şey istenir mi? benim yapmam gereken bir işlem var mı?

Site Tasarım Tercihleriniz

Bu ekrandaki seçimler aracılığıyla forum tasarımını kişiselleştirebilirsiniz.

Yandaki renk seçeneklerinden birisini tercih ederek forum görünümünü kişiselleştirebilirsiniz.

Geniş Ekran görünümü: Aç/Kapat

Bu ayarla Geniş ya da Dar ekran görünümünü tercih edebilirsiniz.

Forum liste seçimi: İki Bloklu/Tekli

Ana sayfadaki forum görünümünü İki Bloklu ya da tek satırlı tasarımla kullanmayı tercih edebilirsiniz.

Forum arkaplan resimlerini: Kapat/Aç

Forum arkaplanına eklenen görseller varsa, bu görselleri buradan kaldırabilirsiniz.

Ana Sayfa Yan Paneli: Kapat/Aç

Forum ana sayfasının daha sade görünmesini isterseniz Yan Paneli (Sidebar) kapatmayı tercih edebilirsiniz. Yan Panel kapatıldığında, paneli yeniden açmak için sayfanın en üstündeki kullanıcı adınızın solunda yer alan Site Tasarım Tercihleriniz'e tıklayarak tercihinizi değiştirebilirsiniz.

Yan Panel akışkanlığı: Aç/Kapat

Bu ayarla forum ana sayfasını aşağıya/yukarıya kaydırırken ekranın sağında yer alan Yan Panelin (Sidebar) akışkan özelliğine bürünerek ekranda sabit kalmasını tercih edebilirsiniz.

Yumuşak köşe özelliğini: Kapat/Aç

Bu ayarla, tasarımdaki köşeleri Yumuşak ya da Keskin görünümlü olarak tercih edebilirsiniz.

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Geri
Üst Alt