Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%97 rapor ile H sınıfı ehliyet almıştım. Şimdi yeniden hastaneye sevk ediyorlar..?

nedenben

Üye
Konular
15
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar gecen yıl %97 özürlü raporu ile h sınıfı ehliyet almıştım bu gün eve aşagıdaki yazı geldi acaba ehliyetim iptal mi edilecek.bilenlerin yardımını bekliyorum.
Eskişehir Sosyal Güvenlik İl Müdürlügünün 22/08/2012 tarih ve B.13.2.Sgk.4.26.00.00/219-RA sayılı yazısına istinaden ve 2918 Sayılı K.Y.T.K'nun 45/d maddesi geregince sürücü belgesiniz gecerli olup olmayacağı için yeniden hastaneye sevk edilmeniz gerektiginden en kısa sürede büro amirligimize sürücü belgenizle müracaat ederek gereken üst yazı ile hastaneye sevk edilmeniz hususunu,rica ederim

evet tekrar heyete gireceksiniz , %97 büyük bir oran, engeliniz ciddi olmalı, araba kullanıp kullanamıcağınızı tekrar değerlendirirler, kanaatimce ehliyetinizi iptal ederler.engeliniz neydi,

t4 altı parapleji

ehliyeti alalı daha bir yıl olmadı madem iptal edecekler baştan neden verdiler rapordu sınavlardı ehliyetdi bir sürü zahmet masraf cektirdiler bana ehliyeti iptal ettirmemenin başka yolu yok mu acaba bir yerlere yazı yazsam dilekce versem yok mu acaba bir caresi bilen arkadaşlar lütfen yardımcı olun

t4 seviyesinden felçli kişiler sürücü olur. Hastaneden rapor almak konusnda sorun yaşamazsın. Ama işte rapor eziyetini çekeceksin mecburen!

slm bülent abi actıgım tüm konularda yardımcı oldun sonuca ulaştım allah senden ve diyer arkadaşlardan razı olsun abi hastaneden rapor eziyeti cekmeden başka bir yolu yok mu biyerlere dilekce yazsak sonucda ben rapor alalı 1 yıl oldu ehliyeti alalı 9 ay oldu eski rapor eski ehliyet deyil abi yardımcı ol lütfen

Hele bir gidip konuş bakalım dertleri neymiş. Hangi gerekçeyle bu yazıyı göndermişler sana...

Üst Alt