Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%97 oranlı raporu olan annem adına araç alabilir miyiz?

mustafa1462

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Benim annem%97 ağırlı özürlü sürekli ve dejenaratif miyopsi orani %85, hiper tansiyon %10 ve nöroloji kısmında atipik psikoz %80 oranında benim annem üzerinden araç alma imkanım var mı?

Oran %97 se alır akli durumu sıkıntılığsa mahkeme kararıyla veraset çıkarmanız lazım.

Zihinsel kısmında oran yok ama nöroloji kısmında sinir sistemi: atipik psikoz yazıyor acaba sorun olur mu ki ?

Kardeşim eyer bilinci kendinde değilse aracı vasisinin üzerine yapılacağından mahkeme kararı gerek.Bilinci yerindeğse sorun yok.

KÜREKÇİ

Bilinci yerinde konuşuyor ve beni ve babamı bilip bizimle konuşup muhabbet filan ediyoruz bu durumda benim ne yapmam gerek peki

mustafa1462

Zihinsel değerlendirme olmasa da psikiyatrik değerlendirme bulunması emniyet'te sorun çıkmasına neden olabilir. en olsam raporu alır Emniyet'e gider, durumu izah eder, görüş isterim.

Üst Alt