Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

% 96 engelli raporu ile otomobil aldım. Özel donanım taktırıp kullanma prosedürü...

bahira

Üye
Konular
18
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar yüzde % 96 engelli raporumun üzerinde özel tertibatlı otomobil kullanabilir ifadesi var ve H sınıfı ehliyetim var bu hafta skoda yeti 1.6 dizel otomatik vites araç aldım ödemeyi yaptım vergi dairesinde ÖTV si düşüldü şu an tertibat için prpje çizim aşamasında Allah nasip ederse haftaya aracı teslim alacağım gelişmeleri ve muhtemel sorunları burdan yazacağım sorusu olan arkadaşlar varsa buyursun

bahira hayırlı olsun kardeşim. Darısı ihtiyacı olan bütün arkadaşlarımızın başına olsun.
acıklamanda "yeti 1.6 dizel otomatik vites araç aldım ödemeyi yaptım vergi dairesinde ÖTV si düşüldü" yazmışsın.
bu cümleden şu anlam çıkıyor, ötvli halini ödedin daha sonra ötvsi iade edildi. öyle değil di mi?
Ötvsi peşin düşüyor.

çok teşekkür ediyorum.. dün araç bayideki satış sorumlusu vergi dairesine gidip bu işlemi yaptı onun ifadesini yazdım aracın ben ötvsiz fiyatını ödedim bayi benim raporumu ehliyetimi alıp vergi dairesinde giderek aracın ötv sini düstü bunu raporla alakalı bir sorun olmuyor diye yazdım ortalıkta yok yüzde 90 üzeri rapor hiç bir şekilde kendi kullanamaz yok şöyle oluyor böyle gidiyor falan diye değişik şeyler konuşulyor trafikte de şimdilik sorun görünmüyor Allah nasibederse haftaya alacağız bakalım burdan yazarım gelişmeleri

hayırlı olsun tekrardan iyi haberlerini beklıyoruz.

aracı beğendim, ötv siz fiyatını ödedim. vergi dairesindeki işlemler tamam. elden fren ve gaz tertibatı için proje çizildi fakat adana tse projeyi özür oranım yüksek diyerek onaylamadı. Ne kadar saçma, raporumda otomatik vites gaz ve fren sistemi elden kumandalı araç kullanır diyor, H sınıfı ehliyetim var projeyi onaylamıyor. Neyse, şimdi İskenderun ve Hataydaki tse ye gönderecez. Bayi onaylaması gerekiyor dedi. ama bürokrasi bir garip işliyo:confused:r. Açıkcası arabayı tertibatlı bir şekilde evimin önüne çekmeden rahat etmicem :). Proje onaylanırsa faturayı kesip bana gönderecek, benimde trafiğe gidip ruhsat ve plaka çıkarmam gerekecek, daha sonra gidip aracı alacağım inşallah. Dediğim gibi süreci paylaşacağım saygılarımla

kaç tl ye geldi toplam bayi fiyatı ötv indirimli?

bende bır ay once aldım aracı otomatık hıc bır sorun cıkarmadılar.bnm rapor sol alt eksterımde dusuk ayak

yok cenk kardeş trafiğe gidip bizzat bu işleri yapan arkadaşa sordum hiç bir sorun yok dedi alırsın ve kullanırsın dedi oran önemli değil ehliyeti veren zaten trafik tescil..netbus kardeş skoda yeti 1.6 dsg 7 ileri dizel Türkiyede artık yok bayinin dediğine göre sonuncusunu aldım ve gerçekten bir kaç yeri aradım yoktu sanırım 75 binlira dedi bana tertibat falan 50 yi buluyor kardeşim..murat kardeşim hayırlı olsun sen ne aldın kaça mal oldu

arkadaşlar aracı aldım şu an kapının önünde tertibatlı çok rahat kulanabiliyorum ALLAH tüm isteyenlere nasibetsin. sorusu olan arkadaşlara yardımcı olmak boynumun borcudur selam ve saygılarımla

bahira;
hayırlı olsun.. yapılacak işleri sırsıyla yazabilirmsiiniz??

Benim bildiğim sıra şu şekilde..

1- bayiye basvuru
2- proje çizimi
3- projenin uygulanması
4- tse onayı
5- aracın maueyenesinin yenilenmesi
6- ötv nin düşülmesi
7 -trafik ve tescil işlemleri

bahira Hayırlı olsun kardeşim.
Allah kaza bela vermesin.
Kardeşim rahatsızlığın neydi?

karşıyaka35 kardşim çok teşekkür ediyorum aracın ötvsinin düşürülmesi rapor ve ehliyet olduğu için bende ikinci sıradaydı sıralaman doğru bende sadece ötv indirimi başvuru yaptıktan sonra olmuştu
[FONT=sans-serif]
1- sağlık raporu ve ehliyet
2- bayiye basvuru
[/FONT]
3-[FONT=sans-serif] ötv nin düşülmesi[/FONT]
[FONT=sans-serif]4- proje çizimi [/FONT]
[FONT=sans-serif]5- projenin uygulanması[/FONT]
[FONT=sans-serif]6- tse onayı[/FONT]
[FONT=sans-serif]7- aracın maueyenesinin yenilenmesi ( tertibat onayı için ilk muayene)[/FONT]
[FONT=sans-serif]8-trafik ve tescil işlemleri ( plaka ve ruhsat )

bab-ı ali kardeşim çok teşekkür ediyorum paraplejiyim [/FONT]

bahira

Proje hariç tertibat kaça mal oldu acaba? zira çok çok farklı fiyatlar çıkıyor karşımıza, birde tertibat nerden veya kimden edindiniz, tertibatı edindiğiniz yerin web sayfası varmı acaba, benim aracımda 10 yıl önceden bir ustaya yaptırılmış tertibat var ve çok kullanışlı değil, o yüzden yenisi ile değiştirmek istiyorum. yardımcı olursanız sevinirim.

tabiki benim tertibat proje ile birlikte 750 liraya mal oldu skoda bayi yaptı. adana da veya adanaya yakınsanız adana da numara verebilirim.

Üst Alt