Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

95 sigorta girişliyim. Birden fazla rahatsızlığım var. Emekli olabilir miyim?

yaprak190

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
95 yılında gırşim var. 4500 gunum var yas 50 vergi ındırımınden emeklı olarbılırmıyım .sımdiden tesekkurker saygılar arkadasler

@yaprak190,

Vergi indirimi ile emeklilik yok artık. SGK iş gücü kaybı listesinde hastalığınız varsa olursunuz. Yoksa eyt için 500 prim daha lazım.

bende 95 girişliyim 2014 te emekli oldum vergi indirimi ile siz geç kalmışsınız bu zamana kadar vergi indirimi almadınız mı

@yaprak190,

Hafif derece iş gücü kaybi bile yeterli size başvurun SGK ya hastalıklarınız bilmiyorum ama olabilir. Bunun dışında ya günlerini tamamlayacaksin ya da bir şey yapmadan 58 yaşını bekleyeceksin.

Tesekkurker ıyı günler vardığınız bılgıler ıcın cok sagulun

@07antalya,

Belki erkektir :) çocuğu yoktur prim ödeyecek parası yoktur her şey olabilir en son ihtimal olarak yazdım onu :)

@yaprak190,

Çocuk doğumundan sonra 2 sene içinde calismadiysaniz o iki seneyi borclanabilirsiniz bu sizin borçlanma hakkınız. 2 çocuk borclaninca sizin emekli işi olur sanırım toplamak laizm gunleri. Her çocuğa 2 sene borclanmak mümkün. 1440 gün satın alabilirsin.

Eyt konusunda cahilim kusura bakmayın internetten bakıp yazmıştım nedense orada 5bin gün yazıyordu pirime.

Son düzenleme:
@ozghcttpli,

5bin di normal de. benim hanım emekli olacaktı bı anda baktık 5975 oluvermiş 😁 neyse ki 1 ayı kaldı oda bitti.

Üst Alt