Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
95 sigorta girişi ve %44 raporla emeklilik şartlarım nedir?
(gün/ay/1995) 17 yıl sigortalılık zamanı ve 3920 primle emekliliği hak ediyorsunuz. Yani süre ve prim tamam. Yapmanız gereken tek şey raporunuzla defterdarlıktan sakatlık indirim hakkı elde etmek. 3. derece sakatlık indirim hakkı elde ederseniz hemen ardından erken Yaşlılık maaşı için sigorta müdürlüğüne başvurabilirsiniz.
Mümin Çelik
Vergi indirimi icin evraklari verdim ama Kabul edilmeme gibi bir durum olabilirmi ve yaslilik emekliligi nasil olabilirimki yasim 39
OturanBoğa
Vergi indirimi icin evraklari verdim ama Kabul edilmeme gibi bir durum olabilirmi ve yaslilik emekliligi nasil alabilirimki yasim Daha 39 ve dereceyi bana 44 demislerdi heyette ama raporu aldigimda gordumki 55'e yukseltmisler dereceyi
benim yaşım 40 ama engelli olduğun için gerekli şartlar oluştuğu anda emekli olursun bende yeni emekli oldum
Bazen Ankara süreli olarak onaylıya biliyor engelli raporunda süresiz yazması Ankara nın da süresiz olarak onaylayacağı anlamına gelmiyor o nedenle Ankara dan vergi indirimin gelsin o zaman daha net görüş yazarım