Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

95 SGK girişim, 3760 prim ve % 60 raporum ile ne zaman emekli olabilirim?

salih akar

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
1976 dogumluyum 1995 işegırış tarıhım 3760 gun pırımımvar 1998 konya ssk hastanesınden /55 işgöremez raporum var ankara maliyesıne gönderdım vergı ındırımı için /60 olarak geldı 29 01 2012 emeklilı icin muracat etım 3760 emeklılıgım için yeterlımı bana birbilgı gelmedı evrak takıpten bakıyorum kurum dişinda yazıyor ankara vergıdairesıdıye tekrardan neden gıdıyor ankaraya şimdıden teşekur ederım cvp icin

Tam 3.760 gün mü priminiz:))
Ya arkadaş bir ay daha sabredemediniz mi? 3.760 zaten tam olarak sizin emekliliğiniz için gerekli olan en az prim gün sayısı.
Şimdi 1 gün eksikten dolayı prim gün sayınız yeterli olmadığından başvurunuz red edildi denirse ne olacak? Ben olsam ertesi ay başvururdum.
Ankara vergi dairesine sadece sizin vergi indiriminiz olup olmadığını soruyorlar teyit için merak etmeyin.
Vergi dairesinden cevap geldiğinde işlemleriniz tamamlanacak.

slm birsorum olacak

benım gunsayım 3824 gunmüş özürdılerım yanlış toplamısım 1995 işbaşlama tarıhım /60 raporumvar vergı ındırımınden yararlanıyorum 30 1 2012 emeklılı icin muracat etım

16 yıl 4 ay sigortalılık süresine ve 3760 gün prime tabisiniz emeklilik için.

Pişti olmuş başvurunuz! :)

slm birsorum olacak

3824 gunumvar /60 roporluyum 3,5 senedır vegı ındırımınden yararlanıyorum 01 01 2012 emeklılık için muracat etım işegiriştarıhım 1995 herşeyim tam bırsurun çikarmi ayrıca emeklıolduktansonra calişabilirmıyım sgk memeklılık için retcevapı gelırmı bılgınız ıçın teşekur ederım 3 ay oldu gelmedı daha birsorunmuvardıye duşünüyorüm tşk ederım şimdıden

Defterdarlıktan elde edilmiş sakatlık indirim hakkınız varsa, sigortalılık süreniz ve priminiz de tamamsa, merak etmeyin, bugünlerde erken Yaşlılık emekliliği başvurunuz olumlu şekilde sonuçlanacaktır.

Süreci www.turkiye.gov.tr adresinden de takip edebilirsiniz, SGK Evrak takip sitesinden de takip edebilirsiniz: Evrak Takip

slm

3824 günden emeklioldum %60roporla vergi ındırımmınden gösterge oranı 9475 yazıyor kaçparamaaş alabilirım cevabın için tşk ederım hayırlı akşamlar allah sizden razıolsun sizolmasınızneyaparızbilmem tşkederımcvp için şimdiden

Üst Alt