Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
%95 raporum var, H sınıfı sürücü belgemde var (ehliyette ÖZEL TERTİBATLI OTOMOBİL ibareside var) sorum şu araç almam için tekrar rapormu almam gerekiyor? %95 rapor sorun çıkarır mı? teşekkürler.
Özel tertibat ibareli raporunuz ve H sınıfı ehliyetiniz olduğu için çıkaramazlar alabilirsiniz.. Ayrıca özel donanımlı olacağından bu aracı sadece siz ve sizinle aynı sakatlığa sahip, H sınıfı sürücü belgesi bulunanlar kullanabilir..
Kimlerin sürücü olabileceğine dair sürücü yönetmeliği var. Bu yönetmelikte orana dair hiç bir sınırlama yok. Oran kaç olursa olsun, H sınıfı sürücü belgeniz varsa, özel donanımlı araç alabilir ve kullanabilirsiniz
bu başlığı çok aradım bende parablejiyim ama raporum %96 H sınıfı ehliyet ve tertibatlı araç alabilirmiyim diye merak ediyordum anladığım kadarıyla raporda ve ehliyette tertibatlı araç kullanabilir ifadesinin olması durumunda bir sorun çıkmıyor. teşekkür ediyorum.