Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%93 raporlu kişi adına alınan aracı kullanırken araç sahibi araçta bulunmalı mı?

dagoguzhan

Yeni Üye
Konular
14
Reaksiyonlar
0
ötv siz alınan aracta şehir içi veya şehir dışına giderken araçta hastanın bulunmasına gerek varmı? buna ilişkin bir yasal mevzuat varmı? varsa bu yazıyı nasıl bulabilirim? arabada ne gibi evraklar bulundurmam gerekir? cevaplarınızı ve yardımlarınızı bekliyorum...

babamın üzerine olan engelli aracımızı kendisi yanımda olmadan kullanamazmıyımyardım?

%98 raporlu babamın üzerine aldıgımız engelli aracımızı babam yanımda olmadan kullanamaz mıyım? forumda gezerken gördüm ceza yiyenler olmuş. acaba böyle bir uygulama var mı? illa biyere giderken yanımda olması gerekir mi? bunun cezası var mı? bu konuya ilişkin bir yasa genelge veya prosedür var mı acaba? yardımlarınız bekliyorum şimdiden teşekkürler.

% 90 ve üzeri raporla alınan arabayı rapor sahibi arabada olmaksızın herkes kullanabilir, herhangi bir sıkıntı olmaz.

Üst Alt