Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%93 engelli raporumla arac aldim. Kendim kullanamayacak mıyım?!

Huseyin59

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
%93 engelli raporumla araç aldım kendin kullanamazsınız dedi 1 kackisi bu dogrumu acaba gırtlak kanserinden ameliyat oldum artı koah hastasiyim bu konu hakkında bilgilendirirseniz sevinirim

Huseyin59 %90 ve üzeri bir orana sahip olduğunuz için sürücü olamazsınız diye bir madde yok , oran çok yüksek olduğu için insanlardaki genel kanı sürücü olacak durumda değildir şeklinde oluyor . İç hastalığı bölümünü inceledim koah ve gırtlak kanserine değinecek bir madde'de göremedim . aile hekimi - uzman doktor onayı ile ehliyet alabilirsiniz

Benim rapor %100 kalıcı kalp pilim var ama ben 1 yıldır kendi aracımı kullanıyorum. Herhangi bir sorun yaşamadım B sınıfı ehliyetim var.

ttggccee Sizin durumunuz farklı , ehliyet alabilme durumunuz doktorun takdirine bırakılmış.[FONT=Times New Roman]

ç) Kalıcı pil [/FONT]
[FONT=Times New Roman]implantasyonu[/FONT][FONT=Times New Roman] ve başarılı [/FONT][FONT=Times New Roman]kateter[/FONT][FONT=Times New Roman] [/FONT][FONT=Times New Roman]ablasyonu[/FONT][FONT=Times New Roman] yapılan ikinci grup sürücü/sürücü adaylarına işlemden 6 hafta sonra kardiyoloji uzmanı [/FONT][FONT=Times New Roman]kanaatine göre[/FONT][FONT=Times New Roman] sürücü belgesi verilir.[/FONT]

yeni ehliyet çıkaracağınız zaman yani eski ehliyetler malum değişecek yeniden rapor istenecek kronik hastalığı olanlardan ozaman belli olacak sürücü olup olamayacağınız kalp ile ilgili problemler genelde dr kanısına bırakılmış

Üst Alt