Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
%93 engelli raporumla araç aldım kendin kullanamazsınız dedi 1 kackisi bu dogrumu acaba gırtlak kanserinden ameliyat oldum artı koah hastasiyim bu konu hakkında bilgilendirirseniz sevinirim
Huseyin59 %90 ve üzeri bir orana sahip olduğunuz için sürücü olamazsınız diye bir madde yok , oran çok yüksek olduğu için insanlardaki genel kanı sürücü olacak durumda değildir şeklinde oluyor . İç hastalığı bölümünü inceledim koah ve gırtlak kanserine değinecek bir madde'de göremedim . aile hekimi - uzman doktor onayı ile ehliyet alabilirsiniz
ttggccee Sizin durumunuz farklı , ehliyet alabilme durumunuz doktorun takdirine bırakılmış.[FONT=Times New Roman]
ç) Kalıcı pil [/FONT][FONT=Times New Roman]implantasyonu[/FONT][FONT=Times New Roman] ve başarılı [/FONT][FONT=Times New Roman]kateter[/FONT][FONT=Times New Roman] [/FONT][FONT=Times New Roman]ablasyonu[/FONT][FONT=Times New Roman] yapılan ikinci grup sürücü/sürücü adaylarına işlemden 6 hafta sonra kardiyoloji uzmanı [/FONT][FONT=Times New Roman]kanaatine göre[/FONT][FONT=Times New Roman] sürücü belgesi verilir.[/FONT]
yeni ehliyet çıkaracağınız zaman yani eski ehliyetler malum değişecek yeniden rapor istenecek kronik hastalığı olanlardan ozaman belli olacak sürücü olup olamayacağınız kalp ile ilgili problemler genelde dr kanısına bırakılmış