Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

% 92 raporumla araç alıp B sınıfı ehliyetimle kullanmak için yeni rapor..?

handoghus

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
%92 özür oranı ile ötv den faydalanıp araç aldım .B sınıfı ehliyetim var fakat trafikten ehliyetime şerh kondu.beni sağlık müürlügüne gönderip b sınıfı ehliyet ile araba kullanıp kullanamayacağım konusunda tekrar rapor almam söylendi.sağlık müdürlügü beni tekrar hakem hastaneye gönderiyor.ben bu durumda aldığım aracı kullanamıyormuşum.hastaneden b sınıfı ehliyet ile araba kulanabilir raporu verirse ancak aldığım aracı kullanabilirmişim.bu konuda kafam bayağı karıştı.ben şimdiye kadar araç kullanıyordum.özel tertibatı gerektirmeyen özürüm var .ötv li araç alınca mı kullanamıyorum.bu bana saçma geldi bu durumda şimdi ne olacak.bilgilendirirseniz memnun olurum

sürücü yönetmeliği'ne göre sürücü olmanıza mani bir durumun olup olmadığını teyit etmek istemiş emniyet.

Fakat emniyet nasıl oldu da sizinle muhatap oldu bu konuda? Yani, sizin Emniyet'Le karşılaşmanızı gerektiren şey neydi?

ötv den faydalanıp yeni araç aldım.plaka işlemleri yapılırken trafik işlemleri yapılıyor ya o esnada bu gelişmeler oluyor.daha önce arabam vardı kullanıyordum bir sorun yoktu.ilk defa ötv den faydalanayım dedim ehliyet'e şerh kondu.şimdi aldığım arabayı kullanamıyorum.işe bir haftadır ötobüsle gidip geliyorum.

Trafik işlemlerine keşke siz gitmeseydiniz. Aracı aldığınız bayiye vereceğiniz vekaletle prosedür tamamlanırdı. Siz yokmuşsuznu, aracı yakınlarınız kullanacakmış gibi muamele yapsaydınız, sürücü belgeniz hiç sorgulanmazdı.

Üst Alt