Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%92 raporumla alacağım aracı oğlumun üstüne tescil ettirebilir miyim?

adanali1

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhabalar. %92 raporum var ve ilk defa araç alacagım. forumdan araştırdıgım kadarıyla benim kullanma imkanım olmadıgı için araca herhangi bir aparat veya engelli işareti konulmayacak. ben şimdi bu aracı 25 yaşındaki oğlum adına kayıt etmek istiyorum bu mümkünmü. yoksa sadece benim adıma mı alabilirim. bunu yapmaktaki amacım ise hayırsız bir oğlum var ve benle 10 yıldır görüşmüyor bana bir şey olursa bu aracın bana her zaman bakan ve daima yanımda olan oğluma kalmasını istemem. şimdiden yanıtınız için çok teşekkürler.

birde 1.8 veya 2.0 motor araç alma hiç şansımız yokmu. 2. el satılan engelli araçları dışında normal yollarla alınmış bir 2.el oto almaya kalksam hiçbir karım olmuyor değilmi.

saygılar.

Aracın sizin üzerinize olması şart maalesef. Ama vefaatınızdan sonra aracın oğlunuza kalması için illa ki bir yol vardır. Bence noterde buna dair bilgi verilebilir. En olmadı bir avukata danışın derim..

Araç alımında kavantaj olaiblmesi için 1600 cc sıfır km araç almanız gerek...

Üst Alt