Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%92 oranında raporum var. Aracımı kendim kullanabilir miyim?

savaş123

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
benim %92 engelli oranım var raporumu aldığım da araba için ve ötv indirimi için bir isteğim olmadı şimdi araba almak istiyorum.arabayı kendim kullanacağım. arabayı kendi üstüme alabilirmiyim .hastaneye gidip bu eklenmesi gereken ibareleri ekletsem sorun çıkarmı. birde izmirden arkadaşım aldı araba yeni onun da oranı 91 olduğu için arabayı alamadı.ona 90 ve üzeri olanların yakını kullanabilir demişler .o da oranının düşmesi için başvuru yaptı 90 ım altına öyle aldı arabayı.beni bilgilendirir iseniz çok sevinirim

merhaba

tertibat taktırıp kullanmak istiyorum arabamı oranım 92 otomatik vites olacak araba kendi üstüme alıp kullanmak istiyorum olur mu.

Maliye'nin yasa tanımazlığı! Tamamen hatalı bir değerlendirme. Mevzuatı yazarken kötü bir ifade ile yazmışlar, şimdi sorun çıkartıyorlar anlamsız şekilde... Oysa Maliyeyi ilgilendirmez sizin araç sürüp süremeyeceğiniz! Bu emniyet'İn işi! Maliye rapor oranına bakar "bu adamın araç alımında vergi avantajından yararlanma hakkı var" der, çıkar kenara. O aracı kimlerin kullanacağı onları ilgilendirmez!

Benim böylesi bir başvurumu reddetse maliye, soluğu mahkemede alırım...

Şurayı inceleyin lütfen: http://www.engelliler.biz/forum/oze...r-otvsiz-arac-alip-donanim-takamazlar-mi.html

Üst Alt