Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%91 raporu olan babam adına araç alım işlemleri..?

rubelli

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
selam arkadaşlar.

sizlerden öğrenmek istediğim babam geçen aralık ayında beyincik felci geçirdi ve kendi evime yanıma alarak bakıyorum ondan sonra arkadaş ve dostların söylediklerine göre hastaneye götürüp rapor aldım yüzde 91 sürekli rapor verdiler ve ayrıca raporda araçla sevki uygundur ötv indirimi gibi bazı ibareler yazmışlar sonrada aile hekimiyle raporla ilgili konuşurken araç indiriminden faydalana bilirisin dedi sizden bilgi almak istiyorum izleyeçeğim yollar nasıl olmalı

olursa araç alırsam alaçağım araçı bişeylere engeli olurmu

vasiliği içinde işlemleri başlatım araçın sonradan akibeti nasıl olur ? kardeşlerim hak ida ederlermi

evde bakım maaşı için baş vurdum şubat 20 de acaba ne zaman maaşı alabilirim.

teşekür ederim şimdide

rubelli Bakım aylığı için heyet geldi mi? Raporunda 'ağır engelli' ibaresine, gelir seviyenizin uygunluğuna ve babanızın muhtaçlığına bakıp karar verirler. Akıbetini başvuru yaptınız Aile ve sos. Pol. Bak'dan öğrenebilirsiniz.

Babanızın zihinsel kaybı varsa bu durumda vasilik istenir sadece sizden, böyle bir durumda da ayrıca hakimden araç alımı için izin almanız gerekiyor.

Allah gecinden versin ama vefatı durumunda tüm varisleri hak iddia edebilirler.

Bakım aylığı bağlandığında aracı almamış olursanız, aldıktan sonra kuruma bildirim yapmak zorundasınız.

Üst Alt