Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%90 ve üzeri raporu olan kişi ÖTV'siz aldığı aracı kendi kullanabilir mi?

gokmengul

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar R ortapedik raporum vardı bu hafta hemotolojik bir hastalığımı raporuma eklettirmek için başvurdum amacım ötv indirimden yaralanmak 90 oranını geçerse ki gececek araç alırsam ötvsiz ben kullanamam mı o aracı. bende kullanıma zorluk bi durum yok hatta b ehliyetim var. bide rapor düzenlenirken h ehliyet almak istiyorum diye belirtmem gerekiyormu.sizce oranımı 90 ve üzerine cıkarmalımıyım bana zararı olurmu
teşekkürler.

Ortopedik bir rahatsızlığınız yoksa, yani özel donanım kullanmanız gerekmeyecekse, % 90 ve üzeri oranla yakınlarınız kullanacakmış gibi alın aracı, alacağınız aracı hem herkes kullanabilir, hemde B sınıfı ehliyetle kendiniz kullanabilirsiniz sürücü yönetmeliğine göre sürücü olmanıza mani bir durumunuz yoksa.
http://www.engelliler.biz/forum/oze...m-arac-sahibi-hem-yakinlari-kullanabilir.html

Üst Alt