Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

% 90 ve üstü ötv indirimli araç almak için hastaneye sevki hangi kurumdan almalıyız?

aydünyavaz

Aktif Üye
Konular
711
Reaksiyonlar
535
Ötv siz araç almak için hastaneye
hangi kurumdan sevk almak gerekir.

Örneğin, istihdam için işkurdan sevk alınıyor hastaneye.

direkt kendiniz başvuruyosunuz, ötv raporları için 200 tl para ödüyosunuz

evet ehliyet farklı

ötv indirimi farklı

@AYDINYAVUZ bende 2012 yılında ötv indirimli araç aldım sadece araba almak istiyorsanız hiçbir sevke gerek yok en azından beni sevk etmediler direk sağlık kurulu olan bir hastaneye gittim kurulun olduğu gün doktorları dolaştım öğleden sonra heyete girdim orda heyet soruyor zaten ne için istiyorsunuz diye sizde söylersiniz ötv indirimi için diye heyet engel durumunun %90 ve üzeri olduğuna kanaat getirirse %90 ve üzerini onaylıyor ve ötv indirimi içindir diye ibare düşüyorlar sonra işlemleri kim gerçekleştirecek ise onunla birlikte notere gidip raporla başvuruyorsunuz orda satın alma işlerini kim yürütecekse o kişiyle ilgili belge imzalanıyor benim babam imzalamıştı birde zihinsel özürlü değilse engelli olan kişi bikaç soru soruyorlar neyi imzaladığını biliyormu diye hepsi bu sonra raporla birlikte galeriye gidip bütçene göre arabayı istiyorsun şimdiden hayırlı olsun
NOT: ÖTV İNDİRİMİ İÇİN RAPOR ALIRKEN ÜCRET İSTENMEDİ ÖDEMEDİM YANİ

engel durumunuzu belirten rapor ücretsiz doğru.
ötv indirimli araba almak için geçen hafta sordum, sağlık kurulu sekreteri ötv muafiyeti içinse artık ücret ödüyosunuz dedi..
her hastanede farklı uygulamalar mı var acaba emin olmak lazım

Üst Alt