Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%90 oranında raporum var. ÖTV indirimli araç alabilmem için ne yapmam gerekiyor?

chn11

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar izninizle ve özür dileyerek bi sorum olacak. iş kazası geçirdim yüzde 90 özürlü raporum var ama araç almak için tam olarak ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. önce raporunu maliye bakanlıgına gönderilcek ordan vergi indirimi onayı gelcek öle alabilirsin dediler gönderdım ama 1 yıllıgına verdiler ve 1 yıl sonra tek hastaneye sevkine yazısı geldi. fakat baska bı tanıdıgım bu ısleme gerek yok arabayı alacagın bayiye raporunu vermen yeterlı dedı biz öle aldık dedi. daha sonra bi bayiye danıştım siz raporu getirin biz işlemlere başlarız dediler. sormak istediğim maliyeden gelen cevaplamı hareket etmem gerekiyo yoksa sadece raporumla gidip satış işlemlerine başlayabiliyormuyum. bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirlermi

öncelikle geçmiş olsun, ben kasım 21 de aldım, arabayı alacağınız yer her şeyi yapıyor, en son plaka ve park kart, vs işlemler için 50 tl takipçiğe verdim, bana sadece arabanın parasını vermek kaldı hepsini hallettiler, şimdiden hayırlı olsun

maliyeye raporu göndermek filan yokmu yani bumudur

Raporunuzu ve paranızı cebinize koyup bayiye gitmeniz yeterli. Başka hiç bir şeye ihtiyacınız yok...

Üst Alt