Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

% 90 engelli raporuyla 2012'de almış oldugum aracımın satışı..?

burak4570

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
s.a arkadaslar mrb 2012 de almıs oldugum aracımın temmuzda kısmets suresı dolucak ben bunu hemen satmak ıstıyorum.yanlız bunun satısı nasıl olucak arac opel astra j kayınpederım alzaymır gıbı bunun ıcın nasıl bır yol ızlememız gerkıyor noterle yapılabılırmı yoksa mahkemelerde surunucekmıyız vekalet ıcın

araç yurt içinden sıfırmı alındı yoksa yurt dışından mı getirildi veya yurt dışından getirilen başka bir engelli kişiden mi alındı

arac burdan yurtıcınden alındı hocam

sıfır bayııden alındı direk yusde 90 ustu engellı adına

5 yıl dolunca ertesi günü gidip trafik tescile sistemden düzeltme işlemi yaptırıyorsun. sonra noterden gidip satabilirsiniz.

engelli arabası satısında pruz

S.a arkadaslar 5 yıl dolmak ıcın bır ay kaldı kayınpederım unutkanlık ve cok fazla konusamama gıbı bı durum soz konusu hatırlamama bız bu ısı nasıl yapıcaz ızlıycemız yol nedır yardım edermısınız

burak4570

İyi hissettiği bir gün notere gidip vekalet almak lazım... Aksi halde vasi ataması şart.

Üst Alt