Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

84 doğumluyum. %80 oranında raporum var. Emekli olunca ne kadar maaş alırım?

stargardt

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
doğuştan engelliyim % 80 engelim var malulen amekli olucam yakında şimdiye kadar hiç çalışmışlığım yok sigortaya sadece 16 günlük girişim var malulen emekli olduğum zaman ne kadar maaş alırım 1984 doğumluyum bilgisi olanlardan bilgilendirmelerini rica ederim

Malulen emekli olabilmek için en az 10 yıl sigortalılık süresi ve 1800 günün olması gerekmekte, ayrıca birinin bakımına muhtaç olman gerekmektedir.Malesef Malulen emekli olman bu şartlarda zor.

teşekkürler lodos denizcisi işkur,dan beni böyle bilgilendirmişlerdi bende o yüzden bana verilecek maaşı merak etmiştim ama tanıdığım bi kaç kişide var çalışmadan malulen emekli oldular özürlü olarak ama hepsinin aldıkları maaş farklı kendileri bana çok uzak oldukları için irtibat kurup bilgi sahibi olamıyorum işkurda bana çok fazla uzak bu tür bi tablo varsa ne kadar maaş alırım gerçekten merak ediyorum

star çalışmadan yalnızca 2022 maaşı alabilirsiniz onun haricinde maaş alamassınız o çalışmadan emekli oldulardediginiz kişiler şirkette çalışmış gibi ssk sı yatmış ordan emekli olmuşlardır yani hiç işe gitmeselerde anlaşmalı ssk lı olmuşlardır işveren tarafından ordan emekli olup maaş alıyorlardır sen kendini onlaral karıştırma ama bula biliyorsan sende işe gitmeden ssk lı olabilecegin bi işveren bula bilirsen sende emekli ola bilirsin şimdi anladınmı

Varmı abi öle şirketler ben arıyorum

arkadaşım doğuştan özürlüler malulen emekli olamaz ancak erken emekli olabilirler
%80 özürlü olan kişinin 15 yıllık sigorta süresi 3600 prim yatırılması gerekmektedir
2022 den maaş alabilirler gelirinin olmaması lazım

arkadaşlar herkese çok çok teşekkürler ederim
verdiğiniz bilgiler için gerçekten bilgi sahiib oldum bilmiyordum bunları

Üst Alt