Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%80 raporum ve B sınıfı ehliyetim var. Araç alımında vergi avantajı..?

By_antar

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Selamlar,

Hastahane, Maligin teşhisi nedeniyle %80 rapor verebileceğini söyledi ancak, B sınıfı ehliyetim var ve fiziksel olarak engelim yok, araç almak istesem yinede H sınıfı ehliyet almam gereklimi ve illa otomatik vites şartmıdır. Şimdiden teşekkürler.

By_antar kardeş engeliniz nedir? MALİGN bir tümör yanılmıyorsam...

Sürüşünü ve fiziksel akivitelerinizi engelliyorsa; doktor görüşü gerekli olacak. doktor sizin araç kullanmanıza izin verirse ki hangi branştan ehliyet alacağınızı raporunuzda yazar.

Evet, beyin maligin tümörü. Bunu sormamda neden şudur, sürüşümü ya da fiziksel aktivitlerimi engelimde yok fakat yinede H sınıfı ehliyet mecburimidir. Hastalığımdan dolayı %80 çalışamaz iş görmezlik raporu verdiler, şartlar uygun olursa bende ötv siz araç almak istiyorum. Teşekkür ederim.

Araç alımında vergi avantajından yararlanamazsınız. Yararlanabilmeniz için % 90 ve üzeri rapora sahip olmalısınız

Üst Alt