Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

8 aydır psikiyatrik tedavi görüyorum. Bunun için rapor alabilir miyim?

Konular
26
Reaksiyonlar
0
Oturan boga abi .bedensel engelliyiz peki bu durum psikolojimizi bozuyor.8 aydir psikiyatri tedavi oluyorum.kullandigim bi takim ilaclar var.bu durumda pskiyatriden heyete girebilirmiyiz bi fikrin varmi abi

piskotik belirtisiz ağır depresif nöbet ..araştırma hast.doktorunun verdiği ilaç raporunda böyle yazıyor..kardeşim bir yıl süreyle ilaç kullanma yazıyor

6 aydan uzun sureli rahatsizliktan rapor alabilirsin . Doktoruna danisip rapor alisam yuzdesi kac olur diye sormanda faide var

selo_selo07 benim anladığım kadarıyla bacağında ki rahatsızlıktan %40 alamadığın için birazda psikiyatriden oran almaya çalışıyosun ama psikiyatri bu duruma geçici deyip oran vermeye bilir

alabilirsin ama psikiatride oran söylemek güç

Hayir ayakla ilgili degil astim boyun duzlesmesi burunda kıkırdak egrili skolyoz nefes darligi bu gibi buna benzer durumlar da var.pisikiyatriye gercekten ihtiyacim oldugu icin gidiyorum

Üst Alt