Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

% 74 aldıgım saglık kurulu raporunda ibare yanlış olduğundan araç alamıyorum..?

mühendis_erhan

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
mrblar ben rapor ıle alakalı bişe danışmak istedim
11 ayın 2015 de % 74 rapor aldım ömür boyu geçerli tedaviden dolayı araba ıle ilgili her hangi bir şey yapamadım
suan ehliyet için başvuru yaptım aldım ama raporda engelli araç için yazdığından araba alamıyorum bunu maliye değiştirme mi istiyor. otamatik vites tertibatlı yazması gerekiyormuş .
değişmem için tekrar heyete girip 300 tl gibi para ödemem gerek anlıyacağınız diğer rapor çöp olmuş gibi bunun için hasta haklarına uğradım yardımcı olmadı saglık kurulu tekrar heyete girip para ödememi yüzdelerinde değişe bileceğini söyledi nasıl bir yol izlemem gerekir.

Sürücü sağlık rağrorunda özel tertibat yada otomatik yazar o raporu çıkardınız mı ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

@egemmm evet şuan yeni bir rapor daha aldım onada 400 tl param giti bayi halen olmaz diyor ben ne yappacam bilmiyorum şuan

@OturanBoğa bey almiştim ben raporu ama yasa degişmiş dediler bu olmaz yeniden heyete girmelisiniz dediler bende tekrar heyete girdim yeni rapor duzenledik şimdi bayi yine kapul etmiyor neden etmıyor diyorum bilmiyorum maliye olmaz demiş ne yapılacak gerçekten bilmiyorum nasıl aparat yapılacagı kodlara kadar yazıyor orda doktorun yazdığı herşey var .

mühendis_erhan

Raporundaki kişisel bilgilerini gizleyip burada paylaşırsan yorum yapması kolay olur.Bu işte bir ciddi yanlışlık var.Öncelikle BİMERE şikayette bulun HANGİ MEVZUATA DAYANARAK MALİYE ÖZEL TERTİBAT KODLARININ YANLIŞ OLDUĞUNU SÖYLER Yetkili kurum il Sağlık komisyonunun üzerine kod isteyemez.Bayii maliyeye özelge ile başvusun.Yazılı kağıt al maliyeden.Bayii bunu yapmıyorsa senile ilgilenmek istemiyor sen maliye ye git özelge yaz.

Üst Alt