Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%74 ağir engelli ibaresi işaretli raporumla EKPSS kurasına katılabilir miyim?

ist01

Üye
Konular
46
Reaksiyonlar
54
engelli raporun %74 ağir engelli ibaresi işaretli ekpss kuradan katılabilirmiyim

evde bakim maaşı alıyorum akülü sandalye kullanıyorum %74 sürekli ağir engelli raporum var

2016 ekpss kura için başvuru yapsam kabul olurmu

bu başvuru sonucu kurada herhangi bir yere atanmasam bile evde bakım aylığı kesilirmi

bu konuda tecrubesi olmuş bilgi sahibi olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum tşk ler

evde bakım maaşına bi sorun olmaz başvurabilirsin o raporla 2016 şubat gibi başvurunuzu yaparsın

bence kuraya kalma gır gene sanstır bı baktın cıktı ama sınav en ıyısı ben 2 defa kuraya gırdım ısmım cıkmadı ınsallah sana cıkar elınden geldıgı kadar lıseyı bıtırmeye calıs bende bıtırmeye calısıtyom allah yardımcımız olsun

kardeşim geçmiş olsun öncelikle mezuniyetini bilmiyorum ama zaten lise ise sınava girecen,ilk veya orta okul ise kuraya tabi olacan.bende %72 ağır engelli raporu ile sınava girdim ve 20 mayıs 2015 te mersin mebe atandım,rapor sürekli ise kabul ediliyor,benden yeni rapor istemediler 2009 yılı aralık ayında almıştım. yani atanamana engel değil,ama bazı kurumların yeniden çalışabilir raporu istedğini bende okuoyorum forumlardan.

Üst Alt