Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%65 raporla araç almak mümkün müdür?

Ahmet533

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Kuzenimin %65 ağır engelli raporu var Sol el Ve sol ayak sıkıntısı var. Kuzenimin Üstüne Bir araç almam mümkünmüdür acaba ? %90 gerekliyse Kendimize Ait hastaneden %90 rapor almak mümkünmüdür acaba yardımcı olursanız çok sevinirim ?

Ahmet533 Bahsettiğiniz özür oranı ile alamazsınız, Kuzeninizde ağır engelli olduğu için sanmıyorum ki onun ehliyet alınmasına izin verilsin .%90 ve üzeri konusuna biz karar veremeyiz

%90 alamasınız..boşverın aracı.. %65 ıyı oran herseyden faydalanıyosunuz..sıfır araba almk %10 ındırım yaparkı 50 milyarlık arabayı 40 mılyara alırsınız anca..o kadar para var mı :)

eniss Ya para konusunda sıkıntı yok Bmw 520i almayı düşünüyorduk Teyzem oluyorsa Çocuğun üstüne alın Yarı yarıya ödemek varken o kadar masrafda olmaz felan diye bizimde aklımıza girdi bi sorayım dedim fazlada bir bilgim yok. %65 oranı bizim hastanede Doktorlarla anlasarak alabilirdik belki diyede düşündüm

kuzenin üzerine alınacak bir aracı kullanabilmen için kuzenin %90 oranında sağlık kurulu raporu olması gerekir ve kendi kullanamayacak durumda olması lazım. bu sağlık kurulu raporuda devlet hastanesi veya üniversite hastanelerinin sağlık kurlu raporu vermeye yetkili tam teşeküllü olanlarından olmalı. forumda bi arama yaptır ÖTV indiriminden kimler faydalanabilir diye. konu ile ilgili açıklayıcı bir başlık var diye biliyorum.

doktorlarla anşarak ne demek ya resmen suç işliyorsun pişkin pişkin yazıyorsun bide bu ülkede boşuna 10 milyon engelli var demiyorlar inanın çoguna tekrar raporu kontrolu yapılsa bu sayısı 3-4 milyona kadar düşer böyle sahtekarlar çok piyasada

Kendinize ait hastaneden doktorlara işveren olarak baskı yoluyla rapor almayı düşünmek...
Ne desem bilemedim!!!

Ufukalp Yooo hayır ne baskısı Dile getiririm Kabul ederse eder etmezsede canı sağolsun kimseye zorla birşey yaptıramayız
turbay Böyle soyguncu Devlet oldukdan sonra böyle olaylarla her zaman karşılaşırsın. 5 liralık arabaya 15 20 lira ödüyoruz. Ülkede Adalet olsa kimse kimsenin hakkına girmez bilmem anlatabildimmi

Ahmet533
Patronun, emrinde çalışan personelden yasaya aykırı bir şey istemesinin karşılığı benim lügatimde baskıdır.
5 liralık malı 15 liraya çıkaran vergileri de her vatandaş nasıl veriyorsa siz de öyle vereceksiniz, aksi başkasının hakkına girmek olur.

hastane kendinizinse eğer özel hastanedir. özel hastaneden alınan raporla ÖTV ve MTV indiriminden zaten yararlanamıyorsunuz bildiğim kadari ile...

Üst Alt