Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%64 engelli raporu olan bir öğretmenim. Mazerete bağlı olarak tayin nasıl isteyebiliriz?

cancancancan238

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhaba değerli arkadaşlar. Yüzde 64 engelli raporu olan bir öğretmenim. Mazerete bağlı olarak tayin nasıl isteyebiliriz. Okulum evime şu an çok uzak 2 otobüs ile 40 dk da gidiyorum. Eve yakın bir yere tayin istiyorum. Ne zaman tayin isteyebilirim. Şu an 2.5 yıllık öğretmenim.

Evinize en yakın okula tayın isteye bilirsiniz

Mebbis'ten mazeret tayinlerinin açılmasını beklemelisiniz. Orada önce il içi tayinler onaylanır. Sonra il dışı tayinler onaylanır. Şayet açık kalırsa il içi mazeret tayini açılır ve işte o zaman Mebbis'ten başvuru yapıp size uygun, açık kadrosu olan bir okul varsa başvuru yapabiliyorsunuz. Ben dört yıldır yakın okula gelemedim bu saçma uygulamadan ötürü. Çünkü il içi normal tayinler, il dışı derken zaten boş kadro kalmıyor. 3 yıl doldu ve artık normal başvuru yapabiliyorum ama yakın okullarda kadro açık olmayınca tercih yapamıyorum.

Üst Alt