Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%61 engelli raporum var. B sınıfı ehliyetimi kullanmaya devam edebilir miyim?

Abaris

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Merhaba Arkadaşlar,

Engelli raporumda özel tertibatlı araç kullanabilir yazıyor fakat H sınıfı ehliyet bölümü işaretlenmemiş. Ne yapmam gerekiyor. Mevcut B sınıfı ehliyetimle devam edebilirmiyim? Sağ ayağım bilekten ampute ve protez kullanıyorum.

Şimdiden Teşekkürler herkese.

ÖTV.siz araç almak için bir koşul: H sınıfı ehliyet sahibi olmak...

Gerisi siz düşünün..

Abaris

B sınıfı ehliyetle araç kullanmanız yasal değil şu anda. Ama önerim, Ocak 2016'ya kadar idare edin, sonra yeni çıkacak düzenleme sonrası sürücü belgenizi değiştirirsiniz.

Bugünden yapmayın dememdeki gaye de şu: ehliyetlerin sınıfları değişecek. belki bu sınıf değişikliğinde sadece rapor alıp emnyetten raporu yenileyebilirsiniz. Nasıl bir uygulama olacak bilemiyorum. Şu anda B'den H'ye geçmek için sürücü kursuna yazılmanız da şart...

Teşekkür Ederim Cevap İçin. Hastane ile görüştüm ve neden H sınıfı ehliyet alabilir bölümünün işaretlenmediğini sordum, aldığım cevap komikti. Siz söylemezseniz istediğinizi biz işaretlemiyoruz. Tekrar gidip değiştirebiliyormuşum, heralde öyle yapacağım.

Üst Alt