Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%60 oranında raporum var. Ayaklarımda duyu kaybı var H sınıfı ehliyet alabilir miyim?

MALIÇLI

Yeni Üye
Konular
12
Reaksiyonlar
0
% 60 oranınıda norojen mesane teşhisi ile rapor aldım. Daha sonraki muayenelerimde hafif meningoselli olduğumu öğrendim. Özellikle Sol ayağımda duyu kayıbı var. Sağ ayağımda da biraz parmak uçlarında var.
E sınıfı ehliyetim var. Araç alacağım ama ayaklarımdaki sorundan dolayı cesaretim yok. Sizce hastaneye başvursam H sınıfı ehliyet alabilirmiyim. Eğer ehliyet verirlere indirimli araç alabilir miyim.
Bana yardımcı olursanız ona göre hastaneye başvuracağım.
Teşekkürler

Her iki bacağınızı kullanamıyor olsanız da elden gaz*fren tertibatlı araç kullanmak için H sınıfı sürücü belgesi ve özel donanımlı otomobil satın alabilirsiniz.

OturanBoğa,

Teşekkür ederim Senin sayende vermiş olduğunuz bilgiler doğrultusunda rapr aldım şimdi kamuda memur olarak çalışıyorum. Allah ne muradu-ın varsa versin

Bülent bey şimdide rapor oranlarını düşürüyorlarmış. Ben norojen mesaneden % 60 oranında rapor aldım. H sınıfı ehliyet için hastaneye tekrar başvursam bu rapor oranım düşürürler mi sizce yeni yasaya göre
Teşekkürler

Üst Alt