Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

5885 gün primim var. Bipolar bozukluktan emeklı olabılır mıyım?

uğur çelik

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
ben 1978 dogumluyum ssk dan 5885 gunum var bu hastalık benı artık cok olumsuz etkılıyor erken emeklılık yada emeklı olabılırmıyım .calısmamda bı haylı gucluk cekıyorum dısardakı hayat benı cok etkılıyor

uğur çelik,
İşe giriş tarihinizi 1998-1999 olarak hesaplıyorum. Rahatsızlığınız ile ilgili bilgi vermemişsiniz yada rapor oranınız ile ayrıca hangi statüde çalışıyorsunuz ssk,bağ-kur, emekli sandığı bu kriterler emeklilik hesabında çok önemli..

1996 yılı ssk gırısım var makıne oparatörü olarak calısıyorum,rapor hıc almadım oyuzden oran veremıyorum

gecmiş olsun kardeşim hastaneye git sağlık kuruluna engelli rapor çıkartacağım de onlar seni yönlendirirler.
raporun yüzde kırk olması gerekiyor
sonra vergi idaresi başkanlığına ver
vergi indirim için raporun ankaraya gidecek ankara onaylarsa emekli ola bilirsin.

Rapor oranınız ve bu rapor ile alacak olduğunuz vergi indirim hakkı sizin emeklilik kriterlerini belirler aşağıdaki tablo işinizi görecektir. Halen çalışıyor iseniz çalıştığınız iş yerinden alacak olduğunuz çalıştığınıza dair belge ile bulunduğunuz ilin Maliye ''mükellef hizmetler birimine'' vergi indirim hakkı için müracaat edin. Kurum sizi rapor vermeye yetkili hastaneye sevk etsin ve rapor alın...
2008_oncesi.PNG

Üst Alt