Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%55 oranında raporum var. Ehliyet alamıyorum. Ne yapabilirim?

yasin258

Üye
Konular
26
Reaksiyonlar
1
Arkadaşlar Merhaba İyi Akşamlar

Benim şöyle bir sorunum var.Raporum % 55.Raporda belirtmiş H sınıfı ehliyet:hayır demiş.

Şimdi ben b sınıfı ehliyete başvurmak istiyorum yanlız herhangi bir kurum sen kaza yaparsın suçu bize kalır diye rapor vermek istemiyor.

İlk başta ben sağlık ocağına gittim.Güzelce kavga ettim ama nafile olmadı.Sonra 3 tane özel hastane dolaştım işte sen kaza yaparsan biz meslekten ihraç ediliriz,yok işte yönetmelikte şöyle böyle yazıyor diyor.

İnanın arkadaşlar çok sıkıldım 2 aydan beri böyle bir sorunum var ama karşımda muhatap yok.

Şöyle mi yapsam ;Devlet hastanesine gidip raporu atsam önlerine ben ne h sınıfı ne de b sınıfı için ehliyet alabiliyorum desem.Onlar bana yardımcı olur herhalde?Ne yapak?:cool::cool::cool::cool:

abi ben sordum h alıyormuşum yani sürücü kursu benim adıma ortopedi doktoru ile konuşmuş

yarın sabahtan sorun olmazsa sağlık raporunu verip başlayacağım allah nasip ederse

Edit:Valla hastahaneden geldim boynum arkaya dönmediği için ben ehliyet alamıyor muşum.Valla ben anlamadım engelli olmak hakikaten zor bir kez daha anlamış olduk!

Evet, boyun harekeri kısıtlı olanlara sürücü belgesi vermiyorlar maalesef

Üst Alt