Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%50 vergi indirim hakkım var. Rapor oranımı yükseltmek istiyorum. Ne yapmalıyım?

kimbilir

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
bende % 50 vergi indiriminden yararlanıyorum. bu orana itiraz edip yükseltme şansım var mı

tekrar heyete girip yükseltebilirsin, ama yükseleceği kesinmi. oranın düşebilirde.yükseleceğinden eminsen tekrar rapor için başvur.

Bence hiç riske girmeyin. Vergi indirimine başvurupta, raporu % 50 oranında onaylanıp gelen kişi sayısı çok az malesef.. Elinizdeki raporun kıymetini bilin..:)

Sakatlık oranı cetveli'ne göre oranın yükselme durumu varsa ve çok netse bu, başvurun tabii. Sonuçta erken emekliliğe katkı sağlayacaksa, buna değer:

ust_ekstremite_amputasyonu.png

Üstadım ,, konulara açıklamalı yaklaşımlarınız sayesinde , emekli oldum saolun varolun yardımlarınız için,, size konu ile alakalı özetle şunu sormak isteri,m,

arkadaşım kalp kapakçığı takıldı ve % 80 rapor aldı , bunda sıkıntı yok, şimdi de kasık fıtığı çıktı ve mevcut raporuna bu ameliyat ta ilave edilip yeni rapor için başvurması gerekirse, sonuç iyi mi olur yoksa raporu düşermi bunun için değer mi?

aynı durum benim için geçerli böbrek nakli % 70 rapor ve vergi indirimi emekliyim, şimdi ise tip 2 diyabetle rapor alınırsa yükseltilebilir mi riski varmı yoksa yukarıda dediğiniz gibi gerek yok mu ?

biraz uzun oldu ama önemli her iki konu hakkında yardımlarınızı rica eder saygılar sunarım,,

[FONT=sans-serif]sayın ilgili,,

aynı durum benim için geçerli böbrek nakli % 70 [/FONT]
[FONT=sans-serif]rapor[/FONT][FONT=sans-serif] ve vergi indirimi emekliyim, şimdi ise tip 2 diyabetle [/FONT][FONT=sans-serif]rapor[/FONT][FONT=sans-serif] alınırsa yükseltilebilir mi riski varmı yoksa yukarıda dediğiniz gibi gerek yok mu ?

[/FONT]

formülden çözüme ulaşamadım,

Üst Alt