Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

5 yılını doldurmaya 3 ay kalmış aracı alsam, 3 ay sonra sağlama satabilir miyim?

Konular
31
Reaksiyonlar
2
Merhaba arkadaşlar 17,500TL ye 2009 model Renault Clio 1.2 Extreme 66.000 km engelliden engelliye araç alıcam arkadaş yurt dışında yaşayacağndan bu fiyatta anlaştık servise baktırdım birkaç lokal boya ve önden hafif kazalı bir araç ama genel anlamıyla sorunsuz bir araçtır.

5 yılını bitirmesine 3 ay kaldı ben bu arkadaştan alsam 3 ay sonra kendimde bir sağlama satabilirmiyim yoksa herhangibir prosütür varmı?

Aracın sahibi yurtdışından almışsa 10 yıl dolmadan sizde satamazsınız, yurtiçinden almışsa 5 yıl dolunca siz dilediğiniz kişiye vergisiz satabilirsiniz.

Yurt içinden almış o zaman sorun yok demektir cevabınız için teşekkürler.

erkan_kaptan_52 hocam eğer almayı düşünmüyorsan yada vazgeçersen bize linkini gönderebilirmisin .

konu yeni açılmış ve bende merak ettim açıkcası, rapor oranım % 46 engelli bir bireyden vergisiz araç alabilir miyim ?

Engelliden engelliye yurt icinden alinmissa her zaman satilabilir.Saglam veya engelliye.engelli otv siz aldiysa araci 5 yil dolmadan bir daha arac alamaz.Sizin aldiginiz her arac sadece 2. Elde mtv den muaf olur.. Al 1 ay sonra sat farketmez. Ben 2008 model suzuki swift i saglama sattim noterde sorun cikmadi satista. 24000km de 20 bin e sufir gibiydi bilsem burda ilan verirdim..en azindan bi engelli sorunsuz binerdi Hayirli olsun..

Üst Alt