Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

5 yılı dolmuş araç noterde satılamaz ibaresi yüzünden takıldı!?

bizbize

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
2011 nisanında yurt içinden kızım adına aldığım tertibatsız araç noterde 'ötvsi ödenmeden satılamaz' uyarısı veriyor.Sistem otomatik düşürmüyor mu beş yıl dolunca.

trafikten düşüttürecen arabayı emniyete git

aynısı bnm basımada geldi trafik şubeye gidiyorsun düşürüyorlar sonra notere gidyorsun

Teşekkürler Halim Bey,Noter vergi dairesi de demişti.Sadece trafik şube yeterli mi,bir da hangi birime gideceğim.Ben de Ankara'dayım.

ankamall ordakine git sıra flan alma direk git orda yardımcı oluyorlar 15 dk da işini halledersin kolay yani

trafik şube yeterli

Çok sağol arkadaşım,boş yere birde vergi dairesine gidecektim noterin yanlış yönlendirmesi ile.

Bazı noterler 5 yılı dolmuş zaten diyip satışı yapıyorlar. Birkaç noter gez.

Farketmez kardeş,bizimki noter yorumu değil,sistem izin vermiyor.Sizin dediğiniz 18 yaş altına mahkemesiz bazı noterler satış yapıyor bazıları yapmıyor.

Arkadaşlar 5 yılı dolmuş aracımı satamıyorum mahkeme kararı bilir kişi raporu falan gerekiyor dediler bilgisi olan arkadaşlar cevap verebilir mi

Araç kimin üzerine,kaç yaşında biraz bilgi vermeniz lazım sayın Okitay

Üst Alt