Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

5 yılı dolan otomatik vitesli aracın satışı..?

Konular
56
Reaksiyonlar
12
merhaba Arkadaşlar ;

11/06/2012 trafiğe çıkış tarihli aracımı satmak istiyorum.Araç otomatik vitesli oldugundan herhangi bir tertibat yok aracı alan kişiye Noter satışı yapsam yeterli oluyormu yada vergi dairesinde herhangi bir işlem yapıyormuyum..

bilgisi olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim...

fevzieryilmaz

Sıradan araç satış işlemidir. Sadece sattıktan sonra MTV istisnasın kaldırılması için vergi dairesine dilekçe vermeyi unutmamak lazım...

Teşekkür ederim Oturanboğa kardeşim..

Vergi dairesine,isparka ve Ogs için bankaya da dilekçe vermek gerekcek galiba....

444 0 189 Vergi danışma bölümünü arayıp durumumu anlattım MTV için herhangi bir dilekçe yada bildirime gerek yok araçı normal satabilirsiniz dedi :)

Trafik tescil müdürlüğüne gidiyorsunuz. Sistemden aracın engelli aracı olduğunu düşüyorlar. Sonra noterden satıyorsunuz.

fevzieryilmaz
Vizesi varsa trafiğe gidip aracı normale çeviriyorlar sonra noterde satış yapıyorsunuz

vize yoksa önce vize sonra trafik tescile gidip noterde satış yapıyorsunuz.

@fevzieryilmaz
Hayır aracın normal (2 yılda bir) vizesi varsa demek istedim şerhi zaten trafik tescil müdürlüğü kaldırıyor tertibat yoksa ayrıca tertibat için yapılan vizeye gerek yok.

Üst Alt