Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

5 yıl önce araç aldığımız raporla yeniden araç alamaz mıyız?

baron12

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
5 yıl önce %100 engelli olan kardeşim adına araç aldık ve 4 ay önce sattık sorunsuz olarak.Şuanda yeni araç alma arefesindeyiz 5 yıl önceki raporun aslı elimizde yok kuruma ibraz etmiştik noter onaylı aslı gibidir olan aynı rapordan elimizde mevcut rapor süresi sürekli ağır engelli olduğu için 5 yıl önceki raporun noter suretiyle bayiye başvurduğumuzda bizden tekrar aslını görmeleri gerektiğini bende 5 yıl önce aynı tarih aynı sayılı rapor ile araç aldığımızda raporu verdiğimizi mevcut raporun aslının elimde olmadığını söyledim bu şekilde araç satışı yapamayacaklarını söylediler ne yapmamız gerekiyor bilgisi olan arkadaşlar yol gösterirse sevinirim.

Hastaneye başvurdum onlarda fotokopi verecekmiş görünen oki tekrar heyet raporu alacaz

baron12

Noter onaylı nüsha demek asıl demektir yahu! Kabul edilmemesi mümkün değil. Bence bu konuda ısrarcı olun, vergi dairesine şahsen gidip başvurun...

Aynı olay başıma geldi maliyeye gitim mudurle gorüstum eski almış olduğum raporu kabul etmedi nede ise yeni kanuna göre kodlamalar olacakmış bende hastaneye yeni ötv indiriminde ve h sınıfı olan ehliyetimi değiştirmek icin yeni rapor adım

Bayiyle bunun tartışmasını yaşadım aslı isteniyorsa notere ne diye para ödüyoruz neymiş efendim sahte kurul raporları türemiş yarın tekrar görüşüp vergi dairesine başvuracam konuyla ilgili gelişmeleri paylaşırım burdan yeniden rapor almak bize göre işkence hastamız yatan hasta götür getir sıkıntı bakalım ne olacak.

Üst Alt