Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

% 49 raporum var. Böbrek rahatsızlığım ile araç alabilir miyim?

selalmaz

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Benim % 49 raporum var .. 20 gün önce böbrek üstü bezlerimin 2 side alındı suan böbrek üstü bezlerim yok tekrar heyete girsem sizce kac verirler .. raporum ne kadar yükselir ..

Birde arac almayı düşünüyorum ötv vergi indirimli ne yapmalıyım nasıl yol izlemeliyim .. H SINIFI EHLİYET İÇİN.

Lütfen Bu Konu Hakkında Bilgi Sahibi Olanlar Yorum Versin.

Peki böbrek üstü bezlerde verilen oran nedir % 49 un üzerine ne kadar eklenir. BÖBREK ÜSTÜ BEZLERİ ALINAN KİŞİLERDEKİ PUAN CETVELİ NEDİR.

Kaç verilirse verilsin % 90'a ulaşması imkansız

Feokromasitoma engelli oranı sadece % 80 :)

Peki arkadaşlar ben böbrek nakli oldum. Önceki raporum %90 ve bende hala duruyor. Sonra verilen rapor %70 olarak verildi. Şimdi ben vicdani olarak % 90 olan raporu kullanmak istemiyorum ama araçta almak istiyorum. Sizce ne yapmalıyuım

Engelli raporumla araba alabilirmiyim. ( yardım lütfen )

B sınıfı sürücü belgem var bana gebze engelliler derneği başkanı alabilceğimi söyledi ama sizlere danışmak istedim yönlendirirseniz çok sevinirim. %49 engelli raporum var

selalmaz
Siz %90 rapor oranına ulaşmadıkça ötv muafiyetinden faydalanamazsınız, kim ne derse desin inanmayın.

Üst Alt