Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%45 oranlı raporumla engelli otoparkından yararlanabilir miyim?

destkop

Üye
Konular
15
Reaksiyonlar
0
%45 şizofreni raporum mevcuttur. engelli otoparkına aracımın ön camına engelli kimliği koysam ceza yazılır mı. Bu parklara ortapedik engelli kişiler mi araç park edebiliyor. Yönetmelikte bir hastalık sınırlaması gözükmüyor.
H sınıfı ehliyetim, ötv muafiyetim YOK ve aracım engelli ARACI olarak tescilli değil.
Bilgi bekliyorum.

Selamlar aracınızın engeli aracı olarak tescil edilmesi gerekli engelli kimliği park için kabul görmüyor. Ruhsatta engelli aracı yazıyorsa sadece ruhsatla trafik şubesine müracaat yeterli bir forum dolduruluyor ertesi gün park kartını alıyorsunuz.

yol kenarındaki belediyeye ait parklarda engelli kartı ege bölgesinde geçiyor ben konsola bırakıyorum kartımı park ücreti ödemiyorum engelimde ortapedik değil engelli yazan park yerlerinede aracımı bırakmam hatta park görevlisi sizler için engelli yerleri var dedi aracınızı oraya götürün dedi ortapedik özürlü arkadaşşlar var onlar bıraksın dedim haklısın dedi aracımı bırakıp gittim

Üst Alt