Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%43 engelli heyet raporum var. ÖTV ve kdv'den yararlanabilir miyim?

RianKillah

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
Raporum %43 ehliyeti kazandım fakat almadım almaya gidince raporumu götürsem B Engelli olarak alabilirmiyim ayrıca ben araç galerilerini daha önce aradım 20 30 bin tl indirimim varmış sadece B engelli ehliyetiniz varmı diye sordu tekrardan belirtmek isterim ehliyeti kazandım daha almadım trafiğe falan almaya gidince B Engelli alma şansım varmı raporumu götürerek?

arkadaşım rahatsızlığın nedir eğer ortopedik değilse alamassın bu oranla
RianKillah

Ben 13 yaşımda beyin tümörü alındı 3 yıl tedavi gördüm onkoloji de işte doktora göründüm iş için istediğimi belirttim fakat raporda verilecek oranıda 40 üstü istedim hem işimi görülsün hemde b engelli alıp ötv kvden yararlanayım diye stres bozuklugu gibi şeyler yazmış rapora öle vücudumda kalıcı bişey yok yaşım 18 şuan 3 yıl vermiş raporu sürekli yenilenecek sarasota

Beyin tümörü sorunu ile bu oranda engelli araç alamazsınız.

Trafik %43 görse dahi vermez yani? peki oranı %45 50 ye çıkarsakdamı fark etmez

Farketmez kardeşim 90 ve üzeri olmak zorunda

ortapedik özrün varsa %40 ve üzeri ama ortapedik deilse özrün %90 ve üzeri,bunun yanında ötv indiriminden yararlanmak ve araç almak istiyorsan eğer ayrıca kurula girmen gerekli diye biliyorm ben..tabi ehliyetinde özürlü ehliyeti olmak zorunda

Raporun %40 üstü olması yetiyor ama ehliyet için olmaz diyorlar arkadaşlar b ehliyet alacağım yakında o yüzden engelli olarak almam mümkün mü diye sordum

pasa_43

ortepedık özrun varsa % 40 ve üzeri değil arkadasım yanlıs bılgılendırme yapmayın . araç alımında % 90 üzeri ve % 90 altı dıye gecer. Uzuv kayıpları el kol bacak parmak ayak gibi arabayı hareket ettırıcı uzuv kayıplarında % aranmaz isterse % 10 olsun. iç hastalıklarda %90 ve üzeri olmak zorundadır...

Sarasıta sende yanlış biliyorsun araç alımında oran önemli degil sadece h sınıfı ehliyet alablir raporu yeterli

Evet dogru ortobetik engel durumu önemli engel nedir

Raporum yenilendi %70 ortopedik olarak bi rahatsızlıgım yok arabayı sürmem de yani ellerimde titreme var genede ötv vs yararlanma şansım yokmu ve devlet niye böyle bişey yapmış?

Raporun ozaman çıkmamıştı eski raporumu heyete soktum doçent doktorumdan rica ederek iş için istedim başta %43 Dü nöroloji görünmem lazımmış nöroloji den sonra %70 olarak çıkacak ortopedik rahatsızlığım olarak değilde iş için yazılmış vergi düşüş engelli maaşı Vs yazıyor tıp fakültesi beyin tümörü ameliyatı olmuştum İbni sina da tanıdık çok doktor var severler beni sanırım alamıyorum ortopedik sorunum olmadığından???

@esencaylı_09 kardeşim profeosre cıktım rapor için süreli verdi bana %77 şuan nası yararlanabilirim ben araç alımında

Üst Alt