Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%42 raporumla 2022 aylık başvurusu yapmak istiyorum. Başvurabilir miyim?

Insua

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhabalar arkadaşlar, sağlık kuruluna girdim yüzde 42 rapor aldım, bu aylığa başvuru için şartlar nelerdir çalışmıyorum evde annem kardeşim bide ben yaşıyoruz kardeşimde çalışmıyor annemin emekli maaşı var 13 bin başvursak onaylanırmı acaba

@Insua,

Başka bir gelir kaynağınız yoksa ve durumunuz anlattığınız gibiyse muhtemelen maaş bağlanır.
Bunun için bulunduğunuz ilçenin sosyal yardımlaşma müdürlüğüne raporunuzla başvurun.

Kişi başına düşen aylık geliri net asgari ücretin 1/3'ünden az olmak şartı var. aynı hanedeki kişilerin üstündeki taşınmazlar da bu ölçüme giriyor. syd ye gidip sorun

Evde kac kişi var evin geliri ne kadar onun toplamını evdeki hane kişi basına bölüyorsunuz 3/1 altında kalırsa bağlanır tabi farklı şartlarınada bakın ikamette oturan kişilere dikkat edin kac kişi olup bunlarin gelirlerine hepsini esas alıyorlar

@Manemm,

evde annem ben kardeşim yaşıyoruz kardeşim çalışmıyor annem emekli maaşı var 13 bin zaten 12 bin ev kirası veriyoruz

Üst Alt