Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%40 ve üzeri engelli öğretmen kadrosunun bulunduğu okulda 3 yıl çalışmak zorunda mı?

Feyza05

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Türkçe öğretmeniyim. Meslekte 3.yılım.
%55 engelliyim.ilk atamam istanbula çıkmıştı. Engel durumumdan dolayı yaşadığım yere aldırdım. Önce kadrom ilçe milli eğitimdeydi. Norm kadro fazlası öğretmenlerin ataması ile 2024 kasım ayında şu an çalıştığım okula atandım. Kadromun bulunduğu okulda en az 3 yıl çalışmak zorunda mıyım?

normalde evet. Fakat emin birşekilde söyleyebildiğim tek şey "mazeret atamasının" bu kuralı geçersiz kıldığı. yani mazeret atamasıyla bu süreyi beklemek zorunda kalmadan istediğiniz yere atanabilmektesiniz (tabii burda mazereten kastım engelli raporunuz, çünkü diğer mazeretler için durum farklılık arzedebilmektedir.)

emin olmadığım durumlar kendi mazeretiniz ile veya normal il içi/il dışı ile gittiğinizi varsaydığımızda ve oraya gider gitmez veya 3 yıl geçmeden norm fazlası olmanız durumunda bu 3 yıl yine es geçilir mi bundan emin olamadım.

başka sorunuz var mı ?

Üst Alt