Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%40 raporun olması ehliyet ve Güvenlik kartının iptaline neden olabilir mi?

Firarperest63

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Yüzde 40 raporu olan ehliyet ve guvenlik kartlari iptal oluyor mu tskler

hayır neden iptal olsun ancak kronik hastalığın varsa seni sevk edecekler ehliyetler değişecek şuan bir problem yok 2021 e kadar geçerli

Ehliyetler sıkıntılı, sistemin değişmesi lazım bence.Ben görme engelliyim bana bile ehliyet verildi trafiğe çıksam kaza yaparım o derece.

geğişiyor zaten artık ömür boyu süreli değil ehliyetler artık ne rahatsızlık varsa o bölüm doktoru onay verecek

Simdi benim ehliyetim ve guvenlik kartim var ilerki zamanda rapor cikarsam yuzde 40 iptal olmaz mi

güvenlik konusunu bilmem ama ehliyetler 2021 e kadar geçerli tabii senin engel durumun nedir bilmem epilepsi gibi net ehliyet iptaline sebep hastalıksa iptal olabilir tabiki

Psikolojik ve gorme ve sikintim var bide astim var yuzde kirk raporumda ehliyetim ve guvenlik kartim iptal olmaz dimi

güvenlik olabilir ehliyette psikiatride dereceye bağlı yani belli olmaz net bir bilgi için doktoruna danış çünkü doktordan doktora bile farkedebiliyor

Firarperest63

Hayır. Sadece malulen emeklilik gibi durumlarda sağlık kurulları emniyet'e bildirip sürücü belgesinin iptalini isteyebiliyorlar.

Ama alınan rapor güvenlikçi olmak için aranan "Psikiyatrik bir hastalık veya kişilik bozukluğu (Psikopati); alkol ve uyuşturucu bağımlılığı olmamak" şartı açısından sakınca doğurur mu, bunu bilemiyorum. Hiç bi güvenlik şirketi bunu irdelemez bence. Doktor "güvenlikçi olur" demişse, mesaide bir sıkıntı olmamışsa, devam...

Üst Alt