Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%40 raporumla vergi indirimden faydalanıyorum. ÖTV indirimli araç alabilir miyim?

Konular
28
Reaksiyonlar
0
%40 raporumla vergi indirimden faydalanıyorum.ÖTV indirimli araç alabilirmiyim ?

Sağ alt ya da üst ekstremitede hareket kısıtlılığı olanlar ÖTV-MTV istisnası ile araç satın alabilir. Bu bağlamda rapor almanız, H sınıfı sürücü belgesine sahip olmanız yeterli.

ben vergi indirimi için başvurmuştum onaylandı .bu rapor geçerli olmaz mı ?

Hayır, sürücü belgesi ve araç için değerlendirme içeren yeni bir rapor almanız lazım

Serebral Palsi ve Sağ hemipareziyim. Araç almak için ne yapmalıyım?

selamün aleyküm .ben de serebral palsi var sağ hemiparazi aynı zamanda b sınıfı ehliyetim var .ötv indirimi için özel tertibatlı rapor alımında bir sıkıntı çıkar mı ?

B sınıfı sürücü belgesi ile ötv-mtv istisnalı araç alamasınız. H sınıfı sürücü belgeniz ve şu şartlardan birinin bulunduğuna dair rapor olmalı: http://www.engelliler.biz/forum/oze...n-yararlanabilir-sorusunun-cevabi-burada.html

Not: H sınıfı sürücü belgesi almak için gittiğinizde "sürücü olamaz" raporu verilirse, varolan B sınıfı sürücü belgesinden de olursunuz. Aman dikkat.

Üst Alt