Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%40 engelliyim. Araç alırken rapor nasıl olmalıdır?

silverain13

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
İyi günler ben %40 engelliyim. sağ ayağımda lenfödem hastalığım var fakat yürüyebiliyorum.Aracımı hiçbir donanım olmadan kullanmak istiyorum. Hastaneye verebileceğim rapor örneği rica ediyorum arkadaşlar.Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.

Sağ alt ekstremite kısıtlığında tertibatsız araç için ötv muafiyeti yoktur.

Fakat benim ayağım büyük. gaz ile fren arasının açılması için dersem nasıl olur acaba?

Ben tertibatsız rahat kullanıyorum derseniz o zaman sağlamsınız ne işiniz var ötv muafiyetiyle derler.
Bırakın tertibatlı yazsınlar, sağdaki gaz pedalını sola aktaran bir ufak aparatla ötv hakkından yararlanmış olursunuz.

teşekkür ederim. yada gaz ve fren sisteminin arasını biraz açsalar öyle bir aparat var ise daha rahat kullanabilirim. peki raporu nasıl yazmalıyım?

silverain13

"Gaz pedalı sola aktarılmış özel donanımlı araç kullanır, h sınıfı sürücü belgesi alır" ibareli bir rapor işinizi görecektir.

Üst Alt